Soare și maxime de 26 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

363
Soare și maxime de 26 de grade Celsius, astăzi, la Constanța - vremeinsorita-1400688800.jpg

Articole de la același autor

Vremea va fi în general instabilă și caldă, la malul mării. Astăzi, cerul este variabil și se va înnora treptat începând din cursul după-amiezii, când, local, vor cădea averse în general slabe, însoțite de descărcări electrice. Vor fi și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 28 de grade, iar cele minime între 13 și 17 grade. 


Mâine, de asemenea, vremea va fi în general instabilă și se va răcori. Cerul va fi temporar noros în timpul zilei, când, pe arii relativ extinse, vor cădea averse în general slabe, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 24 de grade, iar cele minime între 17 și 17 grade. 


În week-end, însă, se va încălzi din nou. Sâmbătă, cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, când, pe arii restrânse, vor cădea averse slabe însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 27 de grade, iar cele minime, între 14 și 18 grade. 


Duminică, sunt așteptate din nou averse și descărcări electrice, pe arii restrânse. Valorile termice se vor încadra între 15 și 30 de grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5717 secunde