Cer senin și maxime de 20 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

96
Cer senin și maxime de 20 de grade Celsius, astăzi, la Constanța - cersenin-1400172070.jpg

Articole de la același autor

Meteorologii ne aduc vești bune: în sfârșit scăpăm de nori și ploi. Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă moderat, dinspre sud-est, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge 20 de grade Celsius. La noapte, va fi în continuare mai mult senin și vântul se va mai domoli. termometrele vor indica minimum 10 grade. 


În week-end, va fi vreme numai bună de plimbări și grătare în aer liber. Atât sâmbătă, cât și duminică, soarele va străluci în toată splendoarea lui, iar vântul doar va adia ușor. Valorile termice se vor încadra între 9 și 21 de grade. 
 

De luni vor mai apărea câțiva nori răzleți, dar vor fi inofensivi. Temperaturile se vor menține însă în jurul valorii maxime de 21 de grade și abia de vineri vor mai crește puțin.


În restul țării, astăzi, vremea este în general instabilă. Cerul este temporar noros și vor fi averse și descărcări electrice pe arii relativ extinse din Muntenia, Transilvania, Maramureș, Moldova, precum și în zona montană și pe spații mai restrânse în rest. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 15- 20 de litri pe metru pătrat și vor fi condiții de grindină. 


La munte, la altitudini mari, trecător, vor mai fi precipitații slabe și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua, în Banat, în regiunile estice, sud-estice și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 15 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6111 secunde