Vreme ușor instabilă și maxime de 19 grade Celsius, la Constanța

104
Vreme ușor instabilă  și maxime de  19 grade Celsius, la Constanța - vremeusorinstabila-1399905564.jpg

Articole de la același autor

Norii și ploile nu ne dau pace zilele acestea, la malul mării. Vremea continuă să fie instabilă și temperaturile destul de scăzute pentru această perioadă a anului.

Astăzi, la Constanța, cerul este variabil. Vântul suflă slab, dinspre est-nord-est, iar maxima termică va atinge 19 grade Celsius. La noapte norii se vor mai risipi și va fi mai mult senin. Termometrele vor indica minimum 10 grade. Mâine sunt așteptate averse și vânt puternic. Va ploua atât ziua, cât și pe timpul nopții. Valorile termice se vor încadra între 12 și 18 grade.

Joi se arată și soarele, vântul se mai domolește și se mai încălzește puțin.

În restul țării, astăzi, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului local în sud-vestul țării, la deal și la munte și doar izolat în restul teritoriului. Seara și noaptea instabilitatea atmosferică se va accentua, iar fenomenele specifice acesteia își vor face apariția în majoritatea regiunilor.

În Banat, Oltenia, precum și în zona Carpaților Meridionali pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 20 - 25 de litri pe metru pătrat. Izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime, în scădere în partea de sud-est, vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și 24 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 6 și 14 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7247 secunde