Democrat-liberalii au umplut sala mare a Casei de Cultură din Constanța

189

Articole de la același autor

Peste 800 de democrat-liberali constănțeni s-au reunit, în această seară, la Casa de Cultură din Constanța pentru a participa la prezentarea platformei electorale pentru alegerile europarlamentare propusă de PDL – "Europa în fiecare casă" ce vizează 10 obiective strategice pentru România.
Pe scena Casei de Cultură s-au aflat unii din cei mai importanți politicieni ai PDL, respectiv, Vasile Blaga, Theodor Stolojan, Traian Ungureanu dar și președintele PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru, vicepreședinții PDL Constanța, Iustin Fabian Roman, Zanfir Iorguș și primarul de la Poarta Albă, Vasile Delicoti, precum și președintele Organizației Municipale a PDL Constanța, fostul deputat Constantin Chirilă. 
Încă de la început, Chiru a spus că, la alegerile europarlamentare de pe 25 mai, și-a propus ca la Constanța, PDL-ul să obțină rezultate care să-i claseze pe locul doi după care și-a luat în serios rolul de gazdă și a dat rând pe rând cuvântul oaspeților de la București. Mai multe detalii despre acest eveniment puteți afla în ediția de mâine a ziarului "Cuget Liber".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4013 secunde