Delegația PDL condusă de Vasile Blaga se întâlnește cu portuarii constănțeni

244
1
Delegația PDL condusă de Vasile Blaga se întâlnește cu portuarii constănțeni - delegatiapdlcondusadevasileblaga-1400084642.jpg

Articole de la același autor

Președintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, și candidații partidului la alegerile europarlamentare, Theodor Stolojan, Marian Jean Marinescu și Traian Ungureanu, se află în aceste zile în județul Constanta, unde au mai multe întâlniri cu locuitorii orașului și ai județului. 


Aceștia sunt însoțiți de senatorul Christian Gigi Chiru, președintele Organizației Județene PDL Constanța, și de echipa de campanie. 


În cursul zilei de ieri, delegația europarla-mentarilor a avut întâlniri cu cetățenii, membrii și simpatizanții PDL din localitățile Cernavodă, Medgidia și Mangalia. Totodată, întreaga echipă a fost prezentă în localitatea Rasova, unde a fost lansată candidatura democrat-liberalei Marina Iordache la Primăria Rasova. 


Conform programului, în cursul zilei de astăzi, Organizația Județeană Constanța a Partidului Democrat Liberal organizează, de la ora 10.00, o conferință de presă lângă statuia lui Anghel Saligny de la Poarta 1. La întâlnire vor participa Vasile Blaga, președintele PDL, candidații partidului la alegerile europarlamentare, Theodor Stolojan, Marian Jean Marinescu și Traian Ungureanu, și Christian Gigi Chiru, președintele PDL Constanța. De asemenea, vor fi prezenți și mai mulți lucrători portuari care vor avea ocazia să-și spună problemele conducerii Partidului Democrat Liberal și să discute subiectele importante pentru Portul Constanța. 


După întâlnirea cu portuarii, delegația PDL va avea întâlniri cu cetățenii din Constanța și Năvodari. Programul de lucru al europarlamentarilor se va încheia cu un miting la care vor participa peste 1.200 de persoane, pe platoul Casei de Cultură din Constanța. Mitingul, care va avea loc începând cu ora 17.30, reprezintă o invitație pentru constănțenii Constanței de a participa la alegerile europarlamentare orga-nizate pe 25 mai 2014. 


Comentează știrea

look at this site
31 mai 2014
look at this site

e-juice flavors Stiri Politică : Delegația PDL condusă de Vasile Blaga se întâlnește cu portuarii constănțeni | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online look at this site http://www.cordbloodpresentation.com/cheap-e-liquid/know-about-this-from-ecig-batteries-reviews.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7355 secunde