Tablete pentru prichindei în valoare de 72.000 lei, oprite la Agigea

158
Tablete pentru prichindei în valoare de 72.000 lei, oprite la Agigea - tabletepentruprichindei-1400089817.jpg

Articole de la același autor

Tabletele sunt la mare modă și printre cei mici, așadar, chinezii s-au conformat! Din păcate pentru ei și pentru comercianți, nu chiar toate produsele ajung pe piață. Motivul rămâne același: marfa este contrafăcută. 


Ieri, în jurul orei 14.00, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au controlat, la rampa existentă în cadrul PTF Constanța Sud Agigea, încă un container sosit din China pe adresa unei societăți comerciale, de această dată cu sediul în județul Ilfov. 


În urma controlului, au fost descoperite 720 de tablete din plastic, cu baterii, jucării pentru cei mici, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 72.000 lei, dacă ar fi originale. 


Ca în toate cazurile, marfa, care purta însemnele distinctive ale unei firme cunoscute, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali. 


De altfel, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au mai descoperit, luni, tot la Agigea, și mai multe colete în care erau ambalate corpuri de iluminat, marfă nedeclarată la intrarea în țară, cu o valoare totală de aproximativ 10.000 lei. Și aceasta a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6004 secunde