Mircea Dușa: "România nu este amenințată din punctul de vedere al securității"

140
Mircea Dușa:

Articole de la același autor

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, a fost întrebat, ieri, despre recentele declarații ale lui Dmitri Rogozin, el răspunzând că România nu este amenințată, iar dacă va exista o tentativă a Rusiei de a intra în spațiul aerian românesc, se vor aplica măsurile stabilite la nivel NATO și UE. 


"Din punct de vedere al securității naționale, România nu este amenințată în niciun fel, iar dacă va exista o tentativă a Federației Ruse de a intra în spațiul aerian românesc, țara noastră va aplica măsurile care se vor dispune la nivelul Uniunii Europene și al NATO", a afirmat ministrul Apărării. 


Dușa a participat la expoziția internațională dedicată industriei aeronautice, apărării, securității naționale și securității private - Black Sea Defense and Aerospace (BSDA) 2014. 


Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a acuzat România că nu i-a permis avionului său, la solicitarea Statelor Unite, să se întoarcă la Moscova prin spațiul aerian românesc, în drum dinspre regiunea separatistă moldoveană Transnistria, unde a participat, vineri, la parada militară organizată de Ziua Victoriei asupra naziștilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4155 secunde