Antonescu s-a întâlnit la Washington cu senatorul Cris Murphy

153
Antonescu s-a întâlnit la Washington cu senatorul Cris Murphy - antonescuafostlaamericani2-1400084795.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, s-a întâlnit la Washington cu senatorul Cris Murphy, președintele subcomisiei pentru afaceri europene din cadrul comisiei de politică externă a Senatului Statelor Unite, prilej cu care a subliniat importanța angajamentului SUA în Estul Europei, informează un comunicat de presă al PNL. 


Potrivit sursei citate, cei doi senatori au abordat tema situației din Ucraina, liderul liberal prezentând îngrijorarea pe care o are asupra modului în care pot evolua lucrurile după cele două referendumuri ilegale desfășurate duminică în estul Ucrainei, precum și în ceea ce privește presiunile economice și politice pe care Rusia le poate exercita asupra Republicii Moldova. 


În acest context, Crin Antonescu a apreciat ca este necesară menținerea unui sprijin politic constant din partea SUA pentru Chișinău, în aceste momente dificile. Totodată, liderul liberal a subliniat necesitatea continuării politicii de sancțiuni la adresa Moscovei și a coordonării acestor măsuri între SUA și UE.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4863 secunde