Crin Antonescu:

"PNL trebuie să conducă dreapta în această țară și trebuie să conducă această țară"

357
1

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că PNL nu intenționează să facă noi alianțe politice, instituționale, iar când a vorbit despre o alianță anti-PSD s-a referit la necesitatea corelării eforturilor celor care nu vor ca țara "să încapă, toată, pe mâna PSD". 
"Am vorbit despre o alianță, nu în sens politic. Eu nu intenționez deloc vreo nouă alianță politică. PNL e pe picioarele sale. E mai tare ca niciodată și PNL trebuie să conducă dreapta în această țară și trebuie să conducă această țară. Am vorbit nu de o alianță în sens politic, ci de necesitatea, într-adevăr, în România, a unificării, a concentrării, a corelării, tuturor eforturilor celor care nu doresc ca țara asta să încapă, toată, pe mâna PSD și să nu ajungem să facem cu toții defilări cu bărcuțe și îmbrăcați cu urechi roșii, mândri că suntem pesediști", a spus președintele PNL. 
Crin Antonescu a mai subliniat că PNL este mai puternic ca niciodată din punct de vedere organizatoric, din punct de vedere al culoarului politic, din punct de vedere al moralului. 


Comentează știrea

Bașpunar
10 mai 2014
USD noua ciumã roșie

În P.S.D.- U.S.D., minciuna, nesimțirea, lingușirea și hoția sunt virtuți ... Pinocchio Ponta și Daniel Constantin, slugile lui Dan Voiculescu, sunt o dovadă vie a nesimțirii, minciunii și hoției. U.S.L. mai există doar in mintea bolnavă a lui Tariceanu și al catorva penali (cei cu dosare penale) cărora Ponta le promite imunitate sau impunitate. Modelul Băsescu a fost copiat de Pinocchio Ponta... Halal justitie! Minciunile ciumei roșii și ale lui Pinocchio Ponta ne ruinează speranța in justiție, adevăr, dreptate și o viată mai bună. Să-ți fie rușine, trișor Pinocchio Ponta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8542 secunde