Crin Antonescu: "Există posibilități teoretice să nu candidez la prezidențiale"

149
Crin Antonescu:

Articole de la același autor

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că există posibilități teoretice de a nu mai candida la funcția de președinte al României, însă a exclus varianta ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, să intre în bătălia pentru fotoliul de la Cotroceni. Antonescu spune că își dorește, însă, să îl vadă pe Iohannis în postura de prim-ministru. 


"Klaus Iohannis nu dorește să candideze, nici nu se pune problema să candideze la președinție, nu pentru că este prieten cu mine și mă lasă pe mine. Asta nu este o chestiune care se discută, n-am făcut o prăvălie eu cu Klaus Iohannis și zice: hai, domnule, care e șef aici. Sunt lucruri publice. Eu sper cât de curând să apuc ziua când Klaus Iohannis să conducă un Guvern al României, pentru că este Klaus Iohannis, nu pentru că este neamț", a spus pre-ședintele PNL. 


Crin Antonescu a precizat că își dorește să candideze la funcția de președinte al României, dar a admis că există posibilități teoretice care ar putea să îl împiedice să facă acest lucru, însă nu a dorit să dea mai multe detalii pe această temă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2457 secunde