Crin Antonescu: "Cred că încrederea în alianțe politice a scăzut"

153
2
Crin Antonescu:

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că încrederea românilor în alianțe a scăzut, însă, pe de altă parte, este convins că USD va rezista, fără confruntări în interior. 


Răspunzând unei întrebări a corespondentului Agerpres, liderul liberalilor a declarat că nu știe câtă încredere mai pot avea românii în alianțele politice, care se dovedesc a fi neviabile pentru perioade mai mari de timp. 


"Cred că încrederea în alianțe a scăzut. Pentru PNL, a fost o preocupare cu totul deosebită ca această alianță, USL, să fi învățat din experiențele trecute și să nu aibă soarta celorlalte. Din acest motiv, din toate lucrurile și nemulțumirile care s-au acumulat în timp, foarte puține au ieșit la iveală în public, tocmai din această preocupare, aproape o obsesie, pe care, cel puțin personal am avut-o, de a ține această alianță, altfel decât au fost celelalte alianțe", a declarat Crin Antonescu.


Comentează știrea

Hanibal
12 aprilie 2014
cameleonul liberal e dezamagit

Interesant proces de schimbare in gandirea politica . Ilustrul profesor de istorie , genialul presedinte de partid si aspirant la presedintie , afla in sfarsit ce este o coalitie . Nu degeaba se spune , da Doamne mintea romanului cea de pe urma . Daca dl Antonescu avea o minima cultura generala si chiar politica , ar fi putut afla de la Barbu Delavrancea , ca " O coalitie politica e un fenomen politic trecator si adeseori ,un fenomen regretabil si primejdios pentru interesele publice . Este o imperechere nenaturala in care rolul de capetenie il joaca ambitiile personale , iar victimele sunt intodeauna cei de buna credinta , aceia care intra in coalitie cu intentia de a se preocupa de interesele generale . Ceea ce se imbina in mod nenatural , este natural sa se dezbine ". Desigur , daca Antonescu , crinul mortuar ar fi reusit sa ajunga presedinte , ar fi ridicat in slava USL , dar n-a ajuns si nici nu va ajunge . Vorbaria lui Antonescu este menita sa ascunda faptul ca a scazut increderea cetatenilor in partide si in liderii acestora . Ca USL , cea mai nociva coalitie din istoria Romaniei , a fost infiintada doar pentru cei doi , Ponta si Antonescu , si nu pentru interesele generale ale romanilor , este un fapt deja dovedit .

MBT Unono Shoes
4 iunie 2014
MBT Unono Shoes

mbt shoes exercises Stiri Politică : Crin Antonescu: "Cred că încrederea în alianțe politice a scăzut" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Unono Shoes http://www.membertoutcc.com/mbt-shoes-online/mbt-shoes-price.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5671 secunde