Elena Udrea:

"Poate fi o variantă de colaborare cu PNL în turul doi al alegerilor prezidențiale"

298

Articole de la același autor

Elena Udrea a declarat, sâmbătă, că nu uită ce a făcut PNL, dar că poate exista o variantă de colaborare cu acest partid în turul al doilea al prezidențialelor, între două rele putând fi ales răul cel mai mic, respectiv ca un eventual candidat liberal în turul doi să fie susținut de PMP. 
Ea a mai spus, la lansarea candidaților PMP la europarlamentare, că nu uită ce a făcut PNL și că acest partid este un "rău mare, dar nu atât de mare ca România să fie ocupată de PSD din decembrie 2014".
"Poate fi și o variantă de colaborare cu PNL în turul doi al alegerilor prezidențiale. Și la PNL, ca și la PSD, se va decide cine va candida la Președinție după europarlamentare. Domnul Antonescu și-a asumat un scor de 20 la sută. A spus singur că, dacă nu obține acest scor, pleacă. Deci vom vedea după europarlamentare", a declarat Elena Udrea. 
Ea a spus că nu uită că PNL a stat alături de PSD și Antonescu a stat alături de Victor Ponta și în 2012, când l-au suspendat pe Traian Băsescu, și în anii de guvernare, în care nu au făcut nimic, dar că între două rele va alege răul cel mai mic. 
"Între două rele, între răul cel mai mare, ca România să fie din decembrie 2014 ocupată de PSD la Președinție, Guvern, Parlament și în teritoriu, și un rău mare, dar nu cât acesta, ca un candidat al PNL să fie susținut de noi, dacă s-ar ajunge în situația improbabilă ca în turul doi să fie un candidat al PNL, am putea, eventual, să ne gândim și la această soluție", a mai afirmat Elena Udrea. 
Ea a mai spus că speră totuși ca PNL să fie cel care să susțină candidatul PMP. 
Elena Udrea, Elena Băsescu și alți lideri ai PMP au participat, sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaților pentru alegerile europarlamentare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8598 secunde