Traian Băsescu:

"Mă îmbrac cum vreau, voi vota PMP"

412
2

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat, în cadrul conferinței de presă de la Palatul Cotroceni, că are dreptul să se îmbrace cum vrea, întrebat fiind de jurnaliști cu privire la faptul că a purtat un tricou electoral al Partidului Mișcarea Populară (PMP). 
"Vă spun din nou. Păcat că sunt steagurile în spate, că aș fi venit, din nou cu acel tricou. Am dreptul să mă îmbrac cum vreau", a declarat șeful statului, întrebat cum consideră faptul că a apărut în public îmbrăcat într-un tricou cu însemnele PMP. 
Întrebat dacă nu consideră că gestul său apare ca fiind unul de partizanat politic și încalcă prevederile Constituției referitoare la rolul președintelui României, Traian Băsescu a răspuns: "Voi vota Partidul Mișcarea Populară. M-ați întrebat, dacă nu m-ați fi întrebat, nu v-aș fi răspuns. Ar fi fost mult mai nepoliticos să nu vă răspund. Deci, eu voi vota Partidul Mișcarea Populară". 
Șeful statului a mai adăugat că prin Constituție nu i se interzice să voteze. 
Președintele Traian Băsescu s-a fotografiat, zilele trecute, pe litoral, purtând un tricou cu PMP, alături de soția sa, Maria, și membri ai Partidului Mișcarea Populară, printre care și deputatul Elena Udrea. 


Comentează știrea

bn
6 mai 2014
un presedinte jalnic, de doi bani. Rusine!!!

Marinarule, mai ai cateva luni sa faci ce vrei tu. O s-o luati in bot la alegeri, tu si pmp-ul tau. In mod normal ar trebui sa fii suspendat pt ca ai incalcat constitutia, dar na, patria lui Eminescu e maidanul lui basescu.

ela
6 mai 2014
si noi ne imbracam cum vrem, dar nu vom vota pmp

Degeaba se agita basescu si se pozeaza cu blonda, poporul inca il uraste, si ce nu a reusit poporul la referendum va reusi la alegerile de anul acesta.

Pagina a fost generata in 0.5041 secunde