Klaus Johannis:

"Propunem ca România să treacă la ora Europei Centrale"

222
1

Articole de la același autor

Partidul Național Liberal propune schim-barea orei României și trecerea acesteia pe Ora Europei Centrale, folosită de Germania, Italia, Spania, Franța, Polonia, Cehia, Ungaria, Belgia și Olanda.

PNL susține că România ar avea astfel aceeași oră ca Germania, Italia, Spania, Franța, Polonia, Cehia, Ungaria, Belgia și Olanda. Liberalii susțin că schimbarea orei este un manifest simbolic prin care vrem să transmitem că împărtășim toate valorile Europei de Vest și urmărim sporirea eficienței pe plan economic și social.

"Noi, liberalii, propunem ca România să treacă la ora Europei Centrale. Este o declarație de intenție clară și fermă către valorile europene, de demnitate europeană, pe care liberalii și le asumă fără echivoc. România trebuie să se alinieze la ritmul Europei, atât politic, economic, social, cât și simbolic. Relațiile noastre de parteneriat economic, colaborare politică și administrativă sunt în primul rând cu instituții și companii europene. În plus, câteva milioane de români se află în Europa și sunt în legătură cu familiile și prietenii din țară, iar o astfel de măsură ar avea o contribuție și în plan social, la crearea sentimentului de apartenență la o Europă Unită", a declarat prim-vicepreședintele PNL, Klaus Johannis.

El a mai spus că PNL consideră că este momentul să lăsăm trecutul în urmă și să alegem ferm calea europeană.

"Vrem să avem aceeași oră cu marile orașe europene, să îndreptăm diferența dintre noi și europeni, o diferență care nu se justifică", a susținut Klaus Johannis.

Comentează știrea

Radu
10 mai 2014
Noroc ca prostia nu doare

Băi ametitule, ora se stabileste in functie de meridian nu in functie de reveriile pe care le ai tu dupa un pahar de coniac. Daca vrei sa propui ceva bun, exista destule directii spre care sa te orientazi : dezvoltarea industriei, cresterea alocatiilor pentru copii, renuntarea la absurditatea impozitarii pensiilor, etc. Iar daca vrei sa faci o propunere legata de ora, singura propunere buna si logica e sa se renunte la imbecilitatea orei de iarna care are ca unic obiectiv cresterea infractionalitatii in timpul serii. Si scoate-ti prunele din gura ca arati inestetic.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0264 secunde