Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

242
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - cumvafivremea-1400422085.jpg

Articole de la același autor

Vremea pare să fi intrat pe făgașul normal pentru această perioadă de sfârșit de primăvară. Săptămâna aceasta ne așteaptă zile frumoase și călduroase, însă câțiva nori tot ne vor mai da târcoale. 


Astăzi, la Constanța, cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Maxima termică va atinge 23 de grade Celsius. Peste noapte, vântul doar va adia ușor și termometrele vor indica minimum 12 grade.


Mâine, în județ, vremea va fi în ge-neral frumoasă și caldă ziua, dar va deveni instabilă noaptea. Cerul va fi variabil, temporar noros în special noaptea, când pe arii relativ extinse vor fi averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări temporare în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 27 de grade, iar cele minime 1 între 13 și 15 grade. La Constanța, cerul va fi din nou mai mult senin, dar se va mai încălzi puțin, până pe la 24 de grade. Și noaptea va fi mai cald cu unu - două grade. 


De joi, vremea va fi în general instabilă, dar normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, temporar noros ziua, când, local, vor fi averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în timpul averselor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7603 secunde