ANM. Vreme frumoasă în week-end, la Constanța

112
ANM. Vreme frumoasă în week-end, la Constanța - vremea-1418398222.jpg

Articole de la același autor

În week-end, în vestul țării, la deal și la munte, unde, sâmbătă, va predomina o vreme frumoasă, cu cer variabil, valorile termice diurne vor crește ușor și se vor situa peste mediile climatologice pentru această dată. În celelalte zone dimineața și noaptea se va semnala ceață sau nebulozitate joasă stratiformă, care ar putea persista și peste zi, în special în sudul Olteniei, astfel că regimul termic va fi apropiat de cel normal. 
Unele înnorări vor fi în a doua parte a intervalului și în nord-vestul extrem, unde vor fi posibile precipitații slabe, mai ales ploi. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice, dar mai ales pe crestele montane, unde va spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 și 12 grade, iar cele minime vor fi de la -13, -12 grade în depresiunile Carpaților Orientali până la 4, 5 grade în Dealurile de Vest. 
Sâmbătă, la Constanța, cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, dinspre sud-vest, iar maxima termică va atinge 7 grade Celsius. Peste noapte, se va însenina complet, dar termometrele vor indica minimum -1 grad. Duminică, temperaturile vor mai coborî cu un grad, două, va fi din nou soare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3537 secunde