Se opresc ploile, reapare soarele. Maxima termică va atinge 6 grade Celsius, la Constanța

162
1
Se opresc ploile, reapare soarele. Maxima termică va atinge 6 grade Celsius, la Constanța - candiesesoarele-1418226118.jpg

Articole de la același autor

După ce aproape o lună de zile am avut parte numai de nori și foarte multe ploi, se pare că, în sfârșit, ni se arată soarele. Meteorologii spun că norii se mai risipesc și că va fi mai mult însorit în perioada următoare. Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat, dar nu mai plouă. Vântul se mai domolește și el și va sufla moderat, dinspre vest - sud-vest. Maxima termică va atinge 6 grade Celsius. La noapte, va fi din nou înnorat și termometrele vor indica minimum 0 grade. Mâine, va fi însă mai frig decât astăzi, chiar ger în timpul nopții. Dimineață vor fi nori, dar după-amiază va fi însorit. Valorile termice se vor încadra între -2 și 3 grade. În week-end, nopțile vor fi geroase, dar zilele vor fi cu mult soare și temperaturi ridicate, de până la 7 grade Celsius. În restul țării, începând de astăzi, vremea pare să se amelioreze, dar noaptea va fi mai rece decât precedentele. Cerul va fi variabil ziua, în Oltenia, și mai mult noros în rest. Îndeosebi în prima parte a intervalului, local, vor cădea precipitații slabe mixte în jumătatea nord-estică a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade, iar cele minime între -5 și 2 grade, ușor mai ridicate pe litoral. Izolat dimineața și local noaptea, în zonele joase se va semnala ceață.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Social : Când iese soarele,  la Constanța
Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Duminică, 07 Decembrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.4555 secunde