Anunț CT BUS: Mai multe linii sunt deviate astăzi din cauza unor lucrări

301

Articole de la același autor

Reprezentanții CT BUS anunță cetățenii că, din cauza unor lucrări efectuate pe strada Eliberării în zona Brick, traseele liniilor 51, 51B și 14 sunt modificate astăzi.

Pe sensul spre Halta Traian/RAJA, liniile 51 și 51B vor circula pe strada I.L. Caragiale până la intersecția cu strada Nicolae Milescu. Aici autobuzele vor vira la dreapta și apoi din nou la dreapta pe strada Dezrobirii. La sensul giratoriu de la intersecția străzilor Dezrobirii cu Eliberării autobuzele vor vira la stânga și revin pe traseul normal.

Pe sensul spre Poarta 1, liniile 51 și 51B vor fi deviate în felul următor: de pe strada Eliberării, la sensul giratoriu vor vira dreapta pe strada Dezrobirii și apoi la stânga pe strada Nicolae Milescu. La intersecția cu I.L. Caragiale virează la stânga și revin apoi la traseul obișnuit.

Autobuzele liniei 14, în sensul spre cap de linie Industrială, vor circula pe strada I.L. Caragiale până la intersecția cu strada Nicolae Milescu. Aici vor vira la dreapta și apoi la stânga pe strada Dezrobirii, unde reintră pe traseul obișnuit.

Spre cap linie Vivo, linia 14 este deviată de pe strada Dezrobirii pe strada Nicolae Milescu până la intersecția cu strada I.L. Caragiale. Aici autobuzele vor vira la stânga și vor continua traseul până când revin pe ruta normală.

Rutele pe liniile 51, 51B și 14 vor reveni la normal odată cu finalizarea lucrării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3552 secunde