Anunț de ultim moment despre adolescenta de 17 ani, dată dispărută

979
Anunț de ultim moment despre adolescenta de 17 ani, dată dispărută - alertainprahovaadolescentade17an-1571831236.jpg

Articole recomandate

UPDATE. Adolescenta de 17 ani din localitatea Gherghița, dată dispărută după ce nu s-a mai întors de la școală, a fost găsită miercuri la Ploiești, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Prahova.

"În urmă cu puțin timp, minora a fost depistată pe raza municipiului Ploiești. Se pare că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni", au informat reprezentanții IPJ Prahova.


Știre inițială

O adolescentă de 17 ani din Prahova a fost dată dispărută. Și-a sunat părinții marți după-amiază și le-a spus că era într-o stație de autobuz din Ploiești. 


Elevă la liceul UCECOM "Spiru Haret" din Ploiești, adolescenta urma să se întoarcă acasă, în comuna prahoveană Gherghița.

Fata nu a mai ajuns acasă, iar părinții au anunțat autoritățile la ora 22.30.

"Marti, 22 octombrie a.c., in jurul orelor 22:30, politistii din cadrul Secției de Politie Rurala Pucheni au fost sesizati despre faptul că numita CHIRILĂ IOANA GABRIELA, în vârstă de 17 ani, din comuna Gherghița, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Se pare că aceasta ar fi plecat în aceeasi zi, în jurul orelor 10:30, către liceul din municipiul Ploiești, unde este elevă. Ultima conversație purtată cu familia ar fi fost în jurul orelor 17:30, când minora a afirmat că se afla în stația de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să ia traseul către casă.

La momentul dispariției, purta o geacă de piele de culoare neagră, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă si adidași negri.

Semnalmente: 1,70 metri inaltime, greutate cca 55 kg, constituție atletică, păr șaten, lung, drept, ochi căprui.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparuta sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie", se arată într-un comunicat al Poliției. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6039 secunde