Anunț important de la Confort Urban privind parcarea de la Spitalul de Urgență

712
Anunț important de la Confort Urban privind parcarea de la Spitalul de Urgență - parcare-1573506691.jpg

Articole de la același autor

În curând, sistemul automat de taxare din parcarea supraetajată situată în zona Spitalului Județean de Urgență Constanța va fi pus în funcțiune. Parcarea urmează să fie deschisă 24 de ore din 24, iar prima oră de staționare va fi gratuită.


Conform regulamentului, accesul în parcare se va realiza  prin solicitarea și obținerea tichetului de acces ce va fi validat apoi la ieșire, la cele două automate de plată situate în incinta parcării. 


30% din cele 265 de locuri disponibile în parcarea supraetajată vor fi atribuite riveranilor. Aceștia vor putea depune cereri pentru rezervare la biroul parcări din cadrul SC Confort Urban SRL, începând cu data de 18. 11.2019, în baza formularului de rezervare disponibil pe www.conforturban-ct.ro.


S.C. Confort Urban SRL face apel către toți proprietarii autovehiculelor care sunt staționate de mai mult de 24 de ore în incinta parcării, să elibereze locurile până la data de 15 noiembrie 2019. În caz contrar, mașinile vor fi ridicate, iar proprietarii vor fi sancționați conform legii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3903 secunde