ANUNȚ IMPORTANT de la Lidl pentru cei care au carduri sociale

4018
ANUNȚ IMPORTANT de la Lidl pentru cei care au carduri sociale - lidl-1660742919.webp
Vouchere alimente 2022. Lidl a anunţat, astăzi, că a modificat politica privind cardurile sociale emise prin programul guvernamental "Sprijin pentru România".


Vouchere alimente 2022. Până astăzi, Lidl nu accepta toate tichetele sociale ca metodă de plată, însă, începând de acum, toate cardurile vor fi acceptate.

"Începând cu data de 17 august 2022, toate tichetele sociale din Programul „Sprijin pentru România” emise de Edenred, Sodexo și UP România sunt acceptate ca metodă de plată în magazinele Lidl din întreaga țară.

Conform prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 63/2022, aceste carduri se pot folosi doar pentru achiziționarea de produse alimentare. Produsele din celelalte categorii disponibile în magazinele Lidl România se vor plăti separat, prin orice altă metodă de plată acceptată de retailer.


De la 1 iunie, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a început procesul de emitere, distribuire și încărcare a voucherelor pentru alimente oferite prin programul guvernamental Sprijin pentru România", se arată într-un comunicat al Lidl.

Banii de pe tichetele sociale pentru alimente au o anumită perioadă de timp în care pot fi folosiți.


Pagina a fost generata in 0.4156 secunde