"APA MĂRII NEGRE, CONTAMINATĂ CU E-COLI". CE SPUNE DSP CONSTANȚA

2548
2
Reprezentanții Direcției Județene de Sănătate Publică s-au arătat nemulțumiți de faptul că în ultima vreme, presa a speculat că apa de îmbăiere din Marea Neagră este contaminată și că îmbăierea ar putea provoca îmbolnăvirea persoanelor care vor să se răcorească în apele de pe litoral. Unul dintre motivele de îmbolnăvire ar putea fi E-Coli, care poate fi ușor contactată din apa mării, deoarece știm bine că multă lume își face nevoile fiziologice în mare, în loc să apeleze la o toaletă publică, așa cum ar fi normal și decent. 


Reprezentanții DJSP au declarat însă că: " sporadic, s-au înregistrat unele depășiri, însă acestea nu sunt semnificative și nu implică un risc pentru sănătatea utilizatorilor de plajă, valorile respective încadrându-se în limitele valorilor obligatorii prevăzute de legislație. În susținerea afirmațiilor de mai sus, există rezultatele ultimelor analize efectuate pe probele de apă de mare recoltate în datele de 2, 3 și 9 august, rezultate care sunt conforme cu valorile de referință) prevăzute de legislatie", afirmă dr. Cristina Schipor, director DSPJ. 



Comentează știrea

Titi
16 august 2016
Cine ? Ce ?

Poveste veche ! Pampalai de la PSD-PNL-ALDE-PMP si-au apalat hoiturile in mare iar jegul s-a raspandit pe toate plajele ... De aici sursa de E-Coli !

un constantean
16 august 2016
jigodii

Daca cineva se va interesa despre cine sunt tampitii care in fiecare an anunta ca apa la mare in Romania nu e buna pentru scaldat poate o sa aflam si noi ca cineva ne protejeaza de jigodii.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9695 secunde