Aparatură de ultimă generație, la Spitalul Județean

272
Aparatură  de ultimă generație,  la Spitalul Județean - aparaturanoua1-1497632066.jpg

Articole de la același autor

Secțiile ORL, Obstetrică Ginecologie și Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalul Clinic Județean de Urgență s-au dotat cu aparatură de ultimă generație. 


Aceste aparate de anestezie sunt destinate tuturor tipurilor de pacienți, începând de la nou-născuți până la adulți și sunt dotate cu instrumente ce economisesc timpul pentru a ajuta la eficientizarea volumului de muncă al personalului medical. 


Unitatea sanitară a primit în cursul acestei săptămâni și șapte aparate performante de anestezie, prin intermediul proiectului Băncii Mondiale pentru achiziția echipamentelor de anestezie. 


Este vorba despre trei echipamente standard pentru anestezie, cu monitor funcții vitale, două echipamente de anestezie performante tip I cu monitorizare cardiovasculară avansată și alte două echipamente de anestezie performante tip II cu monitorizare neurologică avansată. 


Echipamentele de anestezie cu funcții extinse de monitorizare cardiovasculară au fost distribuite deja secției Chirurgie Cardiovasculară, iar aparatele cu funcții extinse pentru monitorizarea funcțiilor neurologice sunt destinate pacienților internați în secția Neurochirurgie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7683 secunde