În fustă, pe bicicletă! Anul acesta, la SkirtBike se poartă ținutele marinărești

277
Pasionatele de biciclit și ținute cochete sunt așteptate, sâmbătă, la cea de-a cincea ediție SkirtBike, la malul mării. 


Tematica aleasă pentru anul acesta este ținuta marinărească, așa că dungile și accesoriile specifice vor fi nelipsite din vestimentația participantelor. Stiliștii se vor ocupa de look-ul biciclistelor, iar blogger-ul de fashion Gabriela Atanasov va premia cele mai inspirate ținute. 


Iubitoarele mersului pe două roți sunt invitate să se întâlnească sâmbătă, 17 iunie, la ora 11.00, în zona cafenelei Starbucks de la City Park Mall, pentru a socializa și a porni apoi împreună pe traseul SkirtBike. Participantele vor lua startul la ora 13, din parcarea City Park Mall și vor pedala în ritm lejer pe un traseu de aproximativ 10 km: pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu - bulevardul Mamaia - bulevardul Tomis - strada Traian - Piața Ovidiu - strada Arhiepiscopiei - bulevardul Regina Elisabeta - Valea Portului - Salonul Nautic - Portul Tomis. 


Pentru a se înscrie și pentru a primi kit-ul SkirtBike, participantele trebuie să completeze formularul pus la dispoziție de organizatori. Biciclistele vor fi așteptate pe plaja Modern cu o petrecere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5487 secunde