Apel umanitar de la Crucea Roșie pentru cei afectați de inundații

144
Apel umanitar de la Crucea Roșie pentru cei afectați de inundații - apelumanitar-1400604440.jpg

Articole de la același autor

Cele mai grave inundații din acest secol continuă să provoace pagube incomensurabile în Balcani. Deși apa s-a retras în anumite regiuni, inundațiile continuă să provoace adevărate dezastre pe arii extinse ale Serbiei și Bosniei Herțegovinei.

Crucea Roșie Română lansează un apel umanitar de urgență pentru a veni în sprijinul celor afectați, prin donații online, pe www.crucearosie. ro, și sms la numărul 8829, cu un tarif de 2 euro pe sms.

Din depozitul central al Crucii Roșii Române au fost direcționate, deja, către zonele afectate produse de primă necesitate, cum ar fi 500 de saci de dormit, 200 de pături și 100 de cizme.

De asemenea, Crucea Roșie se pregătește și de o eventuală intervenție în situația creșterii cotelor apelor Dunării și pe teritoriul țării noastre, în județele Mehedinți, Olt, Dolj, Teleoman, Ialomița, Giurgiu, Constanța și Tulcea.

"Cu sprijinul sponsorilor noștri, am trimis în județele străbătute de Dunăre în România, pachete de alimente și materiale de primă necesitate, în vederea pregătirii filialelor de Cruce Roșie pentru intervenția în cadrul producerii de inundații pe teritoriul României", a declarat Ioan Silviu Lefter, director general la Crucea Roșie România. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5296 secunde