Apel umanitar pentru sprijinirea unei familii cu 4 copii, r─âmas─â f─âr─â cas─â!

3036
O familie cu patru copii din comuna const─ân╚Ťean─â Cobadin a r─âmas f─âr─â agoniseala de o via╚Ť─â, dup─â ce casa le-a fost mistuit─â ├«ntr-un incendiu. Ambii p─ârin╚Ťi sunt ├«n prima linie ├«n lupta ├«mpotriva COVID 19, iar mai mul╚Ťi oameni de bine le-au s─ârit deja ├«n ajutor, pentru a-i sprijini s─â-╚Öi reconstruiasc─â locuin╚Ťa, ├«nainte de venirea iernii. Familia greu ├«ncercat─â are nevoie de comunitate.

"Nimic nu este mai dureros dec├ót s─â ├«╚Ťi vezi agoniseala mistuit─â ├«n c├óteva minute. De la juc─âriile copiilor la acoperi╚Öul casei, tot a ars! Singura bucurie este c─â niciun membru al familiei nu are probleme de s─ân─âtate cauzate de incendiu", au afirmat reprezentan╚Ťii Asocia╚Ťiei Militarilor Veterani AMVVD Sucursala Constan╚Ťa.

Capul familiei, George Botea, este subofi╚Ťer ├«n cadrul Grup─ârii de Jandarmi Mobil─â "Tomis" Constan╚Ťa, iar ├«n dup─â-amiaza zilei de luni, 27 iulie, c├ónd casa a fost cuprins─â de fl─âc─âri, se deplasa de la serviciu spre cas─â. Mama, Florina Botea, este cadru medical a Spitalului Clinic Jude╚Ťean de Urgen╚Ť─â "Sf. Andrei" Constan╚Ťa, iar ├«n ziua respectiv─â nu a putut face nimic pentru a salva bunurile din cas─â. Copiii – Andrei, 16 ani, Elena Alexandra – 14 ani, Sorin – 10 ani ╚Öi Ionu╚Ť – 7 ani au r─âmas f─âr─â haine, f─âr─â caiete ╚Öi c─âr╚Ťi, dar ╚Öi f─âr─â tabletele necesare pentru cursurile ╚Öcolare online.

"Ionu╚Ť, mezinul familiei, ne spune c─â a r─âmas f─âr─â telefon, tablet─â ╚Öi televizorul la care se uita la desene animate. Cel mai tragic pentru el a fost c─â porcu╚Öorii s─âi de Guineea nu au putut fi salva╚Ťi din fl─âc─âri. Bucuria lui este c─â fra╚Ťii s─âi sunt bine ╚Öi c─â a salvat colivia cu doi papagali, de care are grij─â acum. P─ârin╚Ťii sunt ├«n linia ├«nt├ói ├«n lupta cu pandemia, dar nu au putut face nimic pentru a-╚Öi salva casa. Dup─â incendiu, familia Botea a primit un ad─âpost temporar, ├«n casa unor prieteni pleca╚Ťi ├«n str─âin─âtate. Sunt doar dou─â camere, pe care oricum nu vor putea s─â le foloseasc─â ╚Öi la iarn─â.

Comunitatea local─â a sprijinit familia p├ón─â acum cu ob╚Ťinerea documenta╚Ťiei pentru reconstruc╚Ťia casei arse, s─âparea funda╚Ťiei ╚Öi ├«nlocuirea bran╚Öamentului de curent. Mai este nevoie de ciment, pietri╚Ö, nisip, piatr─â pentru funda╚Ťie, fier beton, material pentru zid─ârie, mortar pentru zid─ârie, cabluri electrice ╚Öi grinzi de lemn pentru acoperi╚Ö, sc├óndur─â ╚Öi ├«nvelitoare", au mai transmis reprezentan╚Ťii Asocia╚Ťiei Militarilor Veterani AMVVD.

Cei care doresc s─â doneze c├ót de pu╚Ťin o pot face ├«n contul RO87 RNCB 0120 0317 9977 0001, deschis pe numele Botea George, la BCR BANK. Cei care doresc s─â doneze bunuri ╚Öi materiale ├«l pot contacta ╚Öi pe Cristi Cr─âciun, pre╚Öedintele Sucursalei Constan╚Ťa a AMVVD, la telefon 0730048099. Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.314 secunde