Apel umanitar: un tânăr din Agigea are nevoie de ajutorul semenilor pentru a merge!

473

Articole de la același autor

Un tânăr de 21 de ani, din Agigea, este un luptător: de o viață face eforturi supraomenești pentru a putea merge. A trecut prin numeroase operații, prin ore parcă interminabile de terapie de recuperare și nu s-a dat bătut. Iar rezultatele se văd. În prezent, Alexandru Rotariu poate să stea în picioare și să meargă cu ajutorul unui cadru. Dar lupta lui nu s-a încheiat. Medicii din Turcia, unde a fost pentru cele mai recente intervenții chirurgicale, i-au indicat că mai are nevoie de trei intervenții chirurgicale, una pentru DBS și două pentru transplant de celule stem. Dar pentru realizarea lor are nevoie de ajutorul semenilor, căci costurile pe care le implică procedurile medicale – 56.000 de euro – depășesc cu mult posibilitățile familiei.

Alexandru poartă, încă de la vârsta de doi ani, un diagnostic greu de dus: parapareză spastică și sindrom cerebrelos. Și-a petrecut viața din spital în spital, din consultații în consultații și prin mii de ședințe de terapii și tratamente. Pentru fiecare pas făcut, a dus o luptă. Dar mereu a făcut-o cu zâmbetul pe buze. Ba mai mult, și-a văzut de școală, a absolvit cu brio liceul și chiar și-a descoperit talentul literar, iar astăzi Alexandru este autorul a sute de poezii, din care răzbat calitățile cu care l-a înzestrat viața.

După o luptă crâncenă și după ce rezultatele au început să se vadă, tânărul este mai hotărât să-și atingă țelul, acela de a merge singur.

Persoanele care doresc să îi vină în ajutor pot dona, oricât de puțin, în conturile deschise pe numele mamei lui, Liliana-Daniela Rotariu, RO49BACX0000000481030001 este contul în euro, RO76BACX0000000481030000 este contul în lei.

Pentru mai multe detalii, puteți apela numărul de telefon: 0726/962.259, Rotariu Liliana-Daniela. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2982 secunde