Apelează la Printre Cărți, anticariatul care cumpără cărți

614
Apelează la Printre Cărți, anticariatul care cumpără cărți - anticariat-cumpar-carti-1680086375.jpg

Articole recomandate

Chiar dacă scopul anticariatelor este, de cele mai multe ori, unul similar, modul în care acestea își desfășoară activitatea diferă de la un caz la altul. Tocmai de aceea, persoanele interesate de o potențială colaborare cu un anticariat care cumpără cărți trebuie să se informeze din timp cu privire la detalii precum cantitatea pe care o poate vinde, genurile care se află la mare căutare și alte aspecte similare. Există anticariate pentru care cantitatea nu reprezintă o problemă, ci chiar asigură transportul.

Anticariatul Printre Cărți reprezintă un bun exemplu în acest sens, întrucât cumpără atât cărți noi, cât și titluri mai vechi, iar pentru un minim de 100 de volume, transportul este asigurat în București și în împrejurimi. Cu privire la plată, aceasta se face pe loc. Pentru a răspunde anunțurilor de cumpăr cărți”, numerele de telefon ale anticariatului sunt disponibile pe pagina de internet.

Există multe motive pentru care oamenii își vând cărțile, mai ales acum, în era tehnologiei. Cele mai multe titluri se află la un click distanță, iar pe internet, utilizatorii nu trebuie să-și facă probleme din cauza calității cărților, întrucât formatul este același. Alte persoane și-au îndreptat atenția către cărți audio, deoarece le oferă posibilitatea de a asculta o carte în loc să o citească. În aceste condiții, vinderea cărților unui anticariat pare să fie cea mai eficientă soluție.

Care sunt genurile acceptate de anticariatul Printre Cărți?

O singură privire peste colecția impresionantă de cărți pe care anticariatul PrintreCarti.ro o pune la dispoziția utilizatorilor interesați este suficientă pentru a răspunde la întrebare. Categoriile nu se limitează doar la literatură beletristică sau la critică. În schimb, cei interesați pot vinde cărți într-o limbă străină, sau care dezbat diverse subiecte de filosofie.

Bibliotecile din casele oamenilor nu sunt mereu cele mai organizate, motiv pentru care acestora le este greu să separe pe genuri volumele, mai ales daca multe lucrări nu au fost nici măcar citite. De aceea, varianta aleasă de mulți este cea de a vinde toate cărțile, fără a ține cont de categoria de care aparțin, sau de anul în care au fost publicate, ceea ce nu reprezintă o problemă pentru anticariate.

Ce condiție trebuie să îndeplinească neapărat cărțile vândute anticariatului?

Anticariatul Printre Cărți pune accent pe calitate, ceea ce înseamnă că lucrările ce urmează să-i fie predate trebuie să se afle într-o stare bună. Chiar dacă acest aspect nu reprezintă o problemă atunci când vine vorba de lucrări publicate recent, multe cărți vechi s-ar putea să fie greu de citit, din cauza amprentei pe care timpul și-a lăsat-o asupra lor.

Din păcate, există și cărți care nu mai pot fi salvate, din cauza stării în care se află, iar valoarea lor este afectată în mod considerabil de acest aspect. Cărțile rupte, care nu mai au coperți sau care au alte defecte grave nu pot fi acceptate de anticariat.

În final, oricine își dorește să apeleze la un anticariat de încredere pentru a-și vinde cărțile, la Printre Cărți va găsi echipa de care are nevoie! În schimbul cărților, va primi o sumă de bani, direct proporțională cu valoarea și calitatea volumelor pe care a decis să le vândă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0548 secunde