Spaţiile pentru flori, amenajate în toate intersecţiile şi parcurile din municipiul Constanţa

925
Spaţiile pentru flori, amenajate în toate intersecţiile şi parcurile din municipiul Constanţa - x-panselute-1-1680086031.jpeg

Articole de la același autor

La acest moment, 10.000 de panseluțe multicolore îmbogățesc spațiile pentru flori din intersecțiile, jardinierele și parcurile din oraşul nostru. Acestora li se adaugă alte sute de butași de trandafiri care sunt plantați pe spațiile verzi de pe faleza Cazino, parcul Arheologic și alte zone din oraș. Potrivit Primăriei Constanţa, aproximativ 3.000 de fire de gard viu vor delimita și stabiliza taluzul din cartierul Faleză Nord, înlocuind gardul îmbătrânit deja.

Totodată, peste 50.000 de fire de gard viu au fost și sunt distribuite în această primăvară asociațiilor de proprietari, la cererea acestora, pentru a fi plantate în preajma blocurilor și apoi îngrijite.

În paralel, continuă plantările de arbori, iar spațiile verzi beneficiază de îngrijire. Astfel, este cosită iarba și sunt îngrijite gardurile vii, se curăță taluzul, se greblează frunzele și crengile uscate, se transportă resturile vegetale, sunt măturate aleile și strânse gunoaiele. Echipele Direcției Generale Gestionare Servicii Publice, împreună cu cele ale firmelor prestatoare și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat vor acționa permanent în tot orașul pentru întreținerea și înfrumusețarea tuturor spațiilor verzi din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2771 secunde