LIVETEXT. "Constanţa are nevoie de un teatru mai mare, bine poziţionat. Ştim că autorităţile sunt preocupate"

973

Articole de la același autor

Celebrată anual pe 27 martie, Ziua Mondială a Teatrului a prilejuit Teatrului de Stat organizarea, la Constanța, a conferinței „Nevoia de spații alternative în teatrul prezentului și viitorului”, cu participarea extraordinară a scenografului Dragoș Buhagiar, președintele UNITER (Uniunea Teatrală din România) și a Aurei Corbeanu, manager cultural, vicepreședinte al UNITER.




"Spațiile alternative sunt un trend, o necesitate sau o evadare?", este întrebarea lansată de preşedintele UNITER participanţilor studenţi , actori, elevi ai Colegiului de Arte.

"Tema propusă este una extrem de necesară. Un spațiu alternativ presupune că există ceva, dar în Constanța totul este alternativ", spune președintele Dragoș Buhagiar.

Vicepreşedintele Corbeanu: "Constanţa are nevoie de un teatru mai mare, bine poziţionat. Ştim că autorităţile sunt preocupate".

Dragoş Buhagiar: "Artiştii nu pot exista fără persoanele de management alături. Investiţia în teatru nu este una de moment, are bătaie pe 10 ani, în sănătatea generaţiilor viitoare..."






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3945 secunde