Aproape șapte tone de carne, confiscate de inspectorii DSV Constanța

172
Aproape șapte tone de carne, confiscate de inspectorii DSV Constanța - carne1458651235-1481632717.jpg

Articole de la același autor

Acțiunile de supraveghere și control desfășurate de inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, în ultimele zile, s-au materializat prin verificări la 86 obiective.


Au fost vizate un restaurant, un bar, 17 supermarketuri, 10 magazine alimentare, 18 laboratoare de cofetărie-patiserie, o unitate de tăiere, o piață agroalimentară, o unitate de procesare carne, două unități produse proaspete din pescuit, două unități procesare produse din pescuit, două centre colectare pește, o unitate procesare miere, trei carmangerii, o măcelărie, 11 depozite alimentare, un mijloc de transport animale vii, două unități fabricare pâine și specialități de panificație, un depozit de destinație, 6 depozite semințe consum, un depozit de legume fructe, o unitate de morărit, o unitate fabricare bere, o unitate fabricare vin.


Au fost confiscate și retrase de la vânzare, următoarele produse alimentare: carne și produse din carne – 6923 kg, lapte și produse lactate – 1691 kg, pește și produse din pește – 1504 kg, ouă – 40 kg. Valoarea acestora este în cuantum de 95.324 lei.


Produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 13 Decembrie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.1271 secunde