ATENȚIE, SE RIDICĂ MAȘINI! Anunț important de la Primăria Constanța

2477
4
ATENȚIE, SE RIDICĂ MAȘINI! Anunț important de la Primăria Constanța - masiniabandonateparcarebulevard-1481632321.jpg
Primăria Constanța a anunțat că în cursul zilei de mâine va ridica toate autovehiculele abandonate sau fără stăpân pe domeniul public.


Este vorba despre șase mașini abandonate, care, deși au proprietari, nu au fost mutate de pe domeniul public, și o mașină fără proprietar, părăsită de luni de zile pe strada Traian.


Comentează știrea

mariana
13 decembrie 2016
sa ridice toate cazanele cu numere de Bulgaria

Sa ridice toate cazanele cu numere de Bulgaria

constantean
13 decembrie 2016
rable parcate pe carosabil

Pe str. Badea Cartan, in dreptul blocului BC9, este un taximetru parcat de 1 an, chiar pe carosabil. Are cauciucuri dezumflate, murdar, adica este o rabla, dar nimeni nu il ridica de acolo, desi se stie ca zona este saraca in locuri de parcare. Pana acum un an, acelasi taximetru a stat parcat vis-a-vis, pe tortoarul mai lat, din dreptul aceluiasi bloc. Atunci cand s-au asfaltat trotuarele, din cauza acestei masini nu s-a putut asfalta integral acel trotuare, de aceea este peticit.

Guess
14 decembrie 2016
Rabla de Anglia

Si pe aleea Pelicanului,este o rabla de anglia de cel putin 2 ani.

asociatia de proprietari
14 decembrie 2016
ce facem?

Pe Aleea Stanjeneilor la Bl C1 politia a notificat o Dacie-dubita alba, cu foaie in parbriz inca din luna Septembrie. A venit proprietarul, a rupt foia din geam si masina sta bine-merci si acum acolo. Sub ea este un morman de gunoi. Masina e abandonata acolo de vreo 5 ani!!

Pagina a fost generata in 0.9061 secunde