Arhiepiscopia Tomisului vă îndeamnă să fiţi milostivi

248
Începând cu data de 1 septembrie, Arhiepiscopia Tomisului va demara proiectul „Dragostea tinerilor samarineni”, prin intermediul voluntarilor Asociaţiei „Samarineanul Milostiv”. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, scopul acestuia este promovarea valorilor creştine ortodoxe în rândul tinerilor. Obiectivele acestui proiect sunt: realizarea de activităţi religioase, filantropice şi culturale cu tinerii şi înfiinţarea unei linii telefonice dedicate celor care se confruntă cu probleme emoţionale.

Beneficiarii direcţi vor fi o sută de tineri care locuiesc în judeţul Constanţa, iar beneficiarii indirecţi vor fi voluntarii, familiile tinerilor şi comunitatea locală.

Cei care vor să se implice şi să sprijine proiectul pot fi voluntari sau pot dona alimente neperisabile, medicamente, produse de igienă la sediul Arhiepiscopiei Tomisului sau bani în contul Asociaţiei „Samarineanul Milostiv”: RO10UGBI0000452009683RON. Precizăm că proiectul a pornit de la constatarea că singura cale de a ajunge la sufletul tinerilor este implicarea lor într-un mod sincer, real şi participativ în viaţa societăţii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6132 secunde