Arhitectul șef al Constanței a demisionat imediat după alegeri

2602
9
Arhitectul șef al Constanței a demisionat imediat după alegeri - arhitectulsef-1466092357.jpg
Arhitectul Luiza Elena Tănase a demisionat din funcția de șef al Serviciului de Urbanism din cadrul Primăriei Constanța. Potrivit primarului municipiului, Decebal Făgădău, Luiza Tănase nu mai este arhitect șef din data de 6 iunie 2016.


De altfel, numele acesteia nu mai apare în organigrama primăriei, la Direcția de Urbanism figurând două posturi vacante, unul pentru Biroul de Strategii Urbane și unul pentru Serviciul de Urbanism. Șeful Serviciului de Autorizații în Construcții este, în prezent, Nicoleta Constantin.


Reamintim că Luiza Elena Tănase a fost deseori arătată cu degetul de constănțeni ca fiind direct responsabilă de dezastrul din municipiu, fiind semnatarul multor autorizații de construcție cu cântec. Unul dintre cazurile recent relatate de "Cuget Liber" este acela al SC Cambela Prod SRL, care a ridicat un bloc pe strada Belvedere, în cartierul Faleză Nord, în baza unei autorizații ilegale. Sesizată de locatarii din zonă, conducerea Inspectoratului de Construcții a efectuat, în august 2015, verificări pe șantier și a constatat o serie de nereguli.


"Ca urmare a verificărilor efectuate de către Inspectoratul regional de Construcții Sud-Est, în conformitate cu procedura de control aprobată de Ordinul MDRAP nr. 456/2014, Compartimentul control urbanism a întocmit Procesul verval de control, prin care se constată că Autorizația de Construire nr. 1.013/12.05.2015 a fost emisă cu încălcarea prevederilor legale", se arată în adresa înaintată către locatari și semnată de inspectorul general Nelu Stelea. Evident, acea autorizație era semnată de Luiza Elena Tănase.


Iar exemplele pot continua și vor mai apărea mult timp de acum încolo, având în vedere că pe rolul instanțelor de judecată sunt numeroase procese intentate de către constănțeni împotriva Serviciului de Urbanism din cadrul Primăriei Constanța, pe vremea când arhitectul șef Tănase emitea autorizații de construcție pe bandă rulantă.


Comentează știrea

eba
17 iunie 2016
o vaca

sper ca daca si-a dat demisia tot va raspunde penal pentru cate a facut.

eba
17 iunie 2016
o vaca

sper ca daca si-a dat demisia tot va raspunde penal pentru cate a facut.

Faleza Nord
17 iunie 2016
@ o vaca

O vaca,corect.Dar vacuta a facut ffffffffffff.mult "lapte" cat a fost arhitect sef.Cu siguranta si Fagadau "a baut" si el din "laptele" vacutei,nu mult precum Mazare, dar sigur "a baut" cat a fost viceprimar. Acum vaca este bolnava ptr ca are "bube-n cap" si nu mai da "lapte",asa ca Fagadau , aragatul lui Mazare, cum a ajuns in scaunul stăpânului i-a dat un șut in fund.

eba
17 iunie 2016
o vaca

sper ca pentru ea, un sut in fund nu o sa insemne un pas inainte:)) Din pacate, asa cum era de asteptat, se pare ca noul arhitect sef este tot unul din gasca lor (cel care a proiectat city mall).

Răspuns la: @ o vaca
Adăugat de : Faleza Nord, 17 iunie 2016
O vaca,corect.Dar vacuta a facut ffffffffffff.mult "lapte" cat a fost arhitect sef.Cu siguranta si Fagadau "a baut" si el din "laptele" vacutei,nu...
ath
17 iunie 2016
Pesedei cu fata umana

Nu va lasati vrajiti.Spuneam ca peneleii sunt tot un fel de pesedei dar putin mai prositi.Diferenta intre pesedei si penelei este ca primii stiu sa minta cu talent,stiu sa ne manipuleze gandurile in timp ce fratii lor sunt prosti ca noaptea.Primii au strategii politice adevarate.Exista cineva in umbra PSD-ului care se ocupa numai de psihologia maselor.Baiatul ala este expert in psihologie.Si la Constanta a existat un strateg al politicii de la care Mazare si-a luat notite cu multa seriozitate.Stiu cine a fost,nu-l pomenesc.Nu vi se pare curios ca in Romania opozitia este mereu fragmentata in timp ce mostenitorii Partidului Comunist sunt mereu castigatori si uniti ? Situatia este asemanatoare cel putin in R. Moldova si in Rusia.Ca sa revenim la oile noastre,veti fi martorii unei schimbari totale de mentalitate in politica locala a PSD-ului.Veti fi mintiti si pacaliti cu mult talent.Asta pana la alegerile din toamna.De exemplu,Dragnea se vrea factor de echilibru in stat inte un Tariceanu,adolescentul rebel,si incapabilul Iohannis,taticul cel ursuz omul vandut serviciilor.Dragnea,unul din mercenarii loviturii de stat din 2012 joaca azi rolul politicianului cu o gandire profunda.Fagadau,gusterul bland din Constanta joaca rolul politicianului care vrea sa se rupa de trecutul rusinos al PSD Constnata.El este omul care da impresia ca face curatenie in Primarie.El este pesedistul de omenie,pesedistul cu fata umana,pesedistul destept,pesedistul legat de interesele cetateanului,nu ca golanul Mazare.Gata baieti,a plecat doamna Luiza,de azi incolo s-a terminat cu balamucul din arhitectura orasului.Asta pana la alegeri.

Coruptiaucide
17 iunie 2016
Coruptiaucide

Nu cred ca se va intampla nimic, a venit Fagadau in locul lui Mazare, echipa e tot aia, "scheletii din dulap tot acolo vor ramane", e doar o metoda de a o proteja, si-au facut plinul, si acum o trag pe linie moarta.

NEBUNUL
17 iunie 2016
AUTORIZATIE COLOANA GAZ

ASTA SUSTINEA SUS SI TARE CA PENTRU COLANA DE GAZ DIN CASA SCARII ITI TREBUIE AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE CU OPT AVIZE,DE COSTA MAI MULT DECAT CONSTRUCTIA PROPRIU ZISA,O INGAMFATA PUTREDA DE BANI,DAR SPER CA VA PLATI PENTRU CAT RAU A FACUT CONSTANTEI .PENTRU AUTORIZATILE DATE PE SPATII VERZI SI MULTE ALTELE......CONFISCATA AVEREA SI TRIMISA LA PUSCARIE!

Arbitext
17 iunie 2016
O vaca

Ce misto se potriveste blocul ala din poza acolo.....e exact aceeasi arhitectura cu bungalourile si ce de loc liber imprejur.....huooooo fir ar ma ta a dracu cu ce ai facut tu cu arhitectura in orasul asta.cica te a chemat jean constantin sa i duci pijamaua ca i e frig.proasta dracu de antiarhitecta

aurica
17 iunie 2016
studii

Und e a studiat aceasta doamna si ce a terminat ea?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3794 secunde