Asfaltarea cartierului Compozitorilor se apropie de final

144
Asfaltarea cartierului Compozitorilor se apropie de final - 1-1599571316.jpg

Articole recomandate

Asfaltarea cartierului Compozitorilor se apropie de final. 95% dintre străzi s-au transformat în artere moderne cu asfalt nou. Vorbim despre zeci de străzi de pământ construite de la zero. 


"Pas cu pas, finalizăm asfaltarea acestui cartier, unde în urmă cu 4 ani nu exista iluminat public, iar asfaltul era doar un vis frumos", a declarat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.


Prin programul de investiții în infrastructura rutieră din cartierul Compozitorilor, doar în ultimele luni au fost îmbunătățite condițiile de trafic rutier pe străzile și aleile: Madrigalului, Haricleea Darclée, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Dimitrie Cuclin, Ionel Perlea, Nicolae Kirculescu, Sabin Drăgoi și Iosif Sava.


"Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban a desfășurat ample lucrări de investiții în acest cartier în care acum 4 ani de zile întâlneam doar străzi la nivel de pământ. La această dată ne putem mândri cu un cartier modern, îmbunătățit substanțial în care avem părți carosabile dedicate autovehiculelor și o serie de spații verzi.  Schimbarea este vizibilă, acum 4 ani, străzile erau complet impracticabile, acum însă, lucrurile s-au schimbat. 95% dintre străzile din acest cartier au fost asfaltate, iar în această perioadă, echipele S.C. Confort Urban SRL execută lucrări de asfaltare pe ultimele străzi din acest cartier. Vorbim despre străzile Clopoțeilor, Ion Voicu, Edmond Deda și aleile Muzicii și Colindelor", a declarat Daniel Vlăescu, șeful serviciului tehnic S.C Confort Urban.


Este vorba despre  prima etapă a lucrărilor de amenajare a zonei carosabile, care prevede un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8257 secunde