Asociația "Dăruiește Aripi" sare în ajutorul personalului medical de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

254

Articole de la același autor

După ce a amenajat centrul medical "Focus, pentru copiii cu cancer, după ce a renovat întreaga secție de neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Constanța, Asociația "Dăruiește Aripi" sare în ajutorul personalului medical al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.


Alina Pătrăhău, coordonatorul asociației a anunțat, încă de la începutul săptămânii, că toate donațiile primite vor fi direcționate pentru achiziția de echipamente și consumabile medicale, extrem de necesare în lupta împotriva epidemiei de coronavirus de la Constanța, la Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul Clinic Județean de Urgență. "Ne-am activat furnizării medicale în încercarea de a acoperi cât mai multe dintre nevoile comunității noastre", a precizat Alina Pătrăhau.


Deja, în cursul zilei de marți, 17 martie, au fost efectuate două livrări, la Spitalul de Boli Infecțioase. "Am achiziționat echipamente de protecție pentru medici și pacienți, echipamente de igienă și consumabile. Vrem să facem un minim stoc în eventualitatea răspândirii epidemiei. Mergem mai departe. Mulțumim celor care donează pentru această cauză. Rugăm medicii, chiar și rezidenți, și asistentele din cele două spitale să ne contacteze direct dacă au nevoie de ceva și putem să ajutăm, vrem să știm direct de la ei care sunt nevoile", a mai spus Alina Pătrăhău.


Orice donație ajută. Contul în care putem face depuneri pentru această cauză este RO70 BTRL RONC RT02 0750 3901 Asociația Dăruiește Aripi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.664 secunde