Atelierele de creație dedicate primăverii atrag copiii din cadrul Complexului „Sparta Rotterdam” din Techirghiol

4330
Atelierele de creație dedicate primăverii atrag copiii din cadrul Complexului „Sparta Rotterdam” din Techirghiol - ateliere-1711539778.jpeg

Articole de la același autor

Copiii din cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Sparta Rotterdam” Techirghiol se implică, alături de cei din comunitate, în „Atelierele de Creație Dedicate Primăverii”, organizate de către Biblioteca Orășenească Techirghiol.

Copiii sunt îndrumați de către cadre didactice din cadrul Complexului.

„Este minunat să observăm implicarea entuziastă a copiilor din cadrul Complexului de Servicii Comunitare «Sparta Rotterdam» Techirghiol și din comunitate în atelierele creative desfășurate la sediul Bibliotecii Orășenești Techirghiol, sub îndrumarea doamnei educator Petrișor.

Realizarea tablourilor prin folosirea tehnicii Ebru, a sporului casei din sare colorată, a decorațiunilor cu vrăbiuțe și a broșelor din lână naturală, confecționate folosind tehnica împâslirii cu apă și săpun sunt experiențe care nu numai că le-a stimulat copiilor creativitatea, dar i-a și ajutat să socializeze și să-și îmbunătățească abilitățile creative și comportamentale.

Transmitem apreciere, pentru promovarea educației și creativității, în rândul copiilor, atât Bibliotecii Orășenești Techirghiol, cât și doamnei educator Petrișor. Încurajăm continuarea acestor programe și activități care au un impact pozitiv asupra copiilor!”, au transmis reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9638 secunde