Atenție, constănțeni! Trafic restricționat la noapte, pe bulevardul Mamaia

275
Atenție, constănțeni! Trafic restricționat la noapte, pe bulevardul Mamaia - atentieconstanteni-1592228259.jpg

Articole de la același autor



Pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Nicolae Iorga, echipele SC Confort Urban SRL au intervenit astăzi cu utilaje pentru decopertarea zonei carosabile, pe sensul de mers către strada Nicolae Iorga.


De asemenea, în funcție de condițiile meteorologice, în această noapte continuă asfaltarea carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu. Se va asfalta banda de circulație situată lângă bordură, pe sensul de mers către strada I.G. Duca.


Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, între orele 19:00 – 05:00.
Ulterior recondiționării carosabilului pe bulevardul Mamaia, vor demara lucrările de asfaltare pe bulevardul Tomis.


"Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se execută lucrări", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.493 secunde