Trafic restricționat pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

232
Trafic restricționat pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța - traficrestrictionatraja-1573853966.jpg
Circulația autovehiculelor va fi restricționată încă cinci zile, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Lucrările pentru remedierea avariei pe conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, din sensul giratoriu amplasat la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Nicolae Filimon, din municipiul Constanța, au fost îngreunate din cauza diametrului mare al conductei, a adâncimii la care este poziționată aceasta, dar mai ales a zonei de desfășurare a operațiunilor, echipele de intervenție lucrând non-stop pentru finalizarea lucrărilor. 


În continuare, până miercuri, 20 noiembrie, traficul va fi blocat pe ambele benzi de circulație, de pe sensul de mers CET - Centrul Comercial Vivo și va fi deviat pe banda a doua de circulație de pe sensul de mers Cet - Vivo. Totodată, intrarea în sensul giratoriu spre și dinspre strada Nicolae Filimon este blocată.


"În vederea executării lucrărilor de reparații, zona este împrejmuită și semnalizată pentru a asigura o circulație corespunzătoare, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipală și Poliția Locală", precizează reprezentanții RAJA. 


Potrivit acestora, consumatorii din zonă nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele efectuează intervențiile cu conducta sub presiune. "Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții", mai spun cei de la RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3428 secunde