Trafic închis pe o parte a bulevardului Aurel Vlaicu, de mâine

242
Trafic închis pe o parte a bulevardului Aurel Vlaicu, de mâine - materialrajanuarunca-1572807508.jpg
Pentru remedierea unei avarii pe conducta magistral─â de alimentare cu ap─â, cu diametrul de 800 mm, din sensul giratoriu amplasat la intersec╚Ťia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Nicolae Filimon, din municipiul Constan╚Ťa, RAJA SA este nevoit─â s─â restric╚Ťioneze traficul rutier ├«n zon─â, de mar╚Ťi, 5 noiembrie, p├ón─â s├ómb─ât─â, 16 noiembrie. 


Astfel, ├«n aceast─â perioad─â, se va bloca traficul pe ambele benzi de circula╚Ťie, de pe sensul de mers CET - Centrul Comercial Vivo, va fi blocat accesul ├«n sensul giratoriu spre ╚Öi dinspre strada Nicolae Filimon ╚Öi se va devia traficul pe banda a doua de circula╚Ťie de pe sensul de mers CET - Vivo. 


"Av├ónd ├«n vedere ├«ngreunarea circula╚Ťiei pe bulevard, repara╚Ťiile se vor efectua ├«n regim de urgen╚Ť─â. ├Än vederea execut─ârii lucr─ârilor de repara╚Ťii, zona va fi ├«mprejmuit─â ╚Öi semnalizat─â pentru a asigura o circula╚Ťie corespunz─âtoare, iar pentru fluidizarea traficului, au fost anun╚Ťate Poli╚Ťia Municipal─â ╚Öi Poli╚Ťia Local─â", precizeaz─â reprezentan╚Ťii RAJA. 
Potrivit acestora, consumatorii din zon─â nu sunt afecta╚Ťi de aceste lucr─âri, ├«ntruc├ót echipele RAJA vor efectua interven╚Ťiile cu conducta sub presiune. 


"Ne cerem scuze participan╚Ťilor la trafic din zona respectiv─â, pe care ├«i asigur─âm c─â RAJA Constan╚Ťa va face tot posibilul pentru remedierea avariei ├«ntr-un timp c├ót mai scurt, astfel ├«nc├ót zona afectat─â s─â poat─â fi redat─â circula╚Ťiei ├«n cel mai scurt timp ╚Öi ├«n cele mai bune condi╚Ťii", mai spun cei de la RAJA. 


Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.195 secunde