ATENȚIE, părinți! Cum se manifestă deshidratarea la copii, pe timp de caniculă

348
ATENȚIE, părinți! Cum se manifestă deshidratarea la copii, pe timp de caniculă - medic-1655825336.jpg
Medicii trag un semnal de alarmă pentu hidratarea corectă a copiilor odată cu începerea perioadelor caniculare în România, potrivit Realitatea.net


Medicul pediatru Mihai Craiu le recomandă părinților să asigure hidratarea copiilor pe vreme de caniculă pentru a preveni mai multe boli.

care sunt cele mai frecvente simptome legate de deshidratare ale mai multor boli pro în cazul , despre deshidratarea la copii: Dacă nu vă descurcați singuri, trebuie mers la consult medical. Oriunde vă aflați.


„Vară, cald, călătorii și probleme digestive cu febră și deshidratare. Cam acestea sunt elementele ce au definit în ultimele zile „încercările” prin care trec părinții români cu ai lor copii. Dacă nu vă descurcați singuri, trebuie mers la consult medical. Oriunde vă aflați”, atrage atenția medicul pediatru, conf. dr. Mihai Craiu, de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu”.

Medicul primar pediatru subliniază că gradul de deshidratare indică dacă o boală diareică este gravă, în cazul unui copil mic. Mai multe recomandări au fost făcute pe pagina de Facebook Spitalul Virtual pentru Copii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Ianuarie 2022
Stire din Sănătate : Soluții pentru a scăpa de părul frizzy
Sâmbătă, 17 Septembrie 2016
Stire din Sănătate : "Senzația de sete este un semn de alarmă"
Pagina a fost generata in 1.547 secunde