ATENȚIE, SE ÎNCHIDE TRAFICUL PE BULEVARDUL TOMIS

8919
4
ATENȚIE, SE ÎNCHIDE TRAFICUL PE BULEVARDUL TOMIS - reabilitarebulevardultomis14-1463662219.jpg

Articole de la același autor

Primăria municipiului Constanța și Confort Urban anunță că circulația pe bulevardul Tomis, pe tronsonul cuprins între bulevardul Tomis, pe tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Decebal, va fi închisă mâine, între orele 9 și 14.

Restricționarea este impusă de lucrările de reabilitare (decopertare, asfaltare, montare borduri, amenajare locuri de parcare, etc.).

"Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm conducătorii auto să utilizeze celelalte artere rutiere, paralele bulevardului", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Comentează știrea

Palaz
19 mai 2016
Mincinoșii

Inchideti naibii 2 zile terminati odată cu tot si gata, ajunge !

Iorga
19 mai 2016
Frectie de doi lei

Dar de ce nu lucreaza dupa orele 20.00 pana dimineata? In tarile civilizate ca sa nu creeze probleme in trafic firma care se ocupa de asfaltat, borduri etc. face lucrarile noaptea!

costica
19 mai 2016
opinie

Castiguri sigure, cu cel mai puternic sistem! Va prezentam in premiera absoluta un sistem profitabil pentru toti cei care vor sa castige sigur mai multi bani, in timpul liber, fără obligatii, cu incepere imediata. Lucrati confortabil, acasa. Timpul de lucru este la alegere. Cereti urgent detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

luk
19 mai 2016
Dorel de romania

Am fost recent in Serbia si am vazut cum au reparat in cativa ani toate podurile de pe Dunare( in jur de 10 bucati) care au fost bombardate. In Romanica ne chinuim de 3-4 ani sa reparam podul de la Agigea...Revenind la subiectul articolului pt 5 kilometrii de reabilitare a unui bulevard ne trebuiesc peste 2 luni de lucrari!!! Vi se pare normal dnule Fagadau?

Pagina a fost generata in 0.9818 secunde