Atenție, se oprește apa în Constanța!

263
Atenție, se oprește apa în Constanța! - apa-1378761616.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc pe străzile: Salcâmilor, Barbu Șt. Delavrancea, Eremia, Movila, Năvalnicului și Poporului pe segmentul delimitat de intersecțiile cu Mihai Viteazu și Bogdan Petriceicu Hașdeu, vor fi lipsiți de apă rece, mâine, până în jurul prânzului.

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare conducte din municipiul Constanța, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile mâine, 10 septembrie, între orele 09,00 - 12,30. 

De duminică, 8 septembrie, a fost sistată furnizarea de apă caldă și pe Magistrala a II-a, în zonele Tomis Nord, Boema, Tic Tac, Cireșica, Brotăcei, Inel II, Galeriile Soveja, Eden, Institutul de Marină, Marinarul, CET, Palas și Brătianu. Furnizarea de apă caldă va fi reluată sâmbătă, 14 septembrie, începând cu ora 12,00. 

În zonele Dacia, Tomis III și Faleză Nord, lucrările de revizie se vor desfășura spre sfârșitul lunii septembrie, la o dată ce va fi comunicată ulterior de către reprezentanții CET Constanța.

"Ne cerem scuze față de constănțenii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că SC RAJA SA Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", transmit reprezentanții SC RAJA SA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Social : Consumatorii din zona Peninsulară, FĂRĂ APA
Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Social : Atenție, se oprește apa în Constanța!
Pagina a fost generata in 0.649 secunde