FĂRĂ LIMITE! Iată ce au găsit echipele care curăță canalizarea pe conductele din cartierul Coiciu. VEZI FOTO

325
1

Articole de la același autor

În cursul acestei dimineți, echipele de verificare și întreținere a sistemului de canalizare au găsit în cartierul Coiciu – zona Brick, la intersecția străzilor Răsuri cu Ion Roată, mai multe componente ale unei mașini de spălat automate aruncate în sistemul de preluare a apelor menajere și pluviale de abonații din zonă. 




S.C. RAJA S.A. a demarat campania de curățare a sistemului centralizat de preluare a apelor pluviale și de canalizare. Încă de săptămâna trecută, zilnic, zeci de echipe verifică și, unde este necesar, intervin în curățarea și degrevarea sistemului de canalizare. Lucrătorii RAJA au descoperit aruncate, pe conducte, de la resturi menajere, diverse bucăți de materiale plastice și resturi de componente metalice destul de mari, până la triciclete, televizoare și chiar un frigider de tip Polar. De asemenea, nu de puține ori au intervenit pentru a debloca sistemul de canalizare de diverse resturi de la materialele de construcții, de la cărămizi, dale și bucăți de beton, până la saci de ciment, pietriș sau diverse bucăți de faianță și gresie.




Comentează știrea

Filip
10 septembrie 2013
Nu rata

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Social : Atenție, se oprește apa în Constanța!
Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Social : Consumatorii din zona Peninsulară, FĂRĂ APA
Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Social : Atenție, se oprește apa în Constanța!
Pagina a fost generata in 0.4008 secunde