Atenție, se oprește apa în Constanța și Mamaia!

408
Atenție, se oprește apa în Constanța și Mamaia! - bec-1552427300.jpg
Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductelor de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 800 mm, respectiv 600 mm, de pe bulevardul Aurel Vlaicu - zona Sat Vacanță, din municipiul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei reci la noapte, în jurul orei 1, și până mâine seară, în jurul orei 20. 


Vor fi afectați următorii consumatori din perimetrul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu - bulevardul Alexandru Lăpușneanu - strada Suceava - strada Lotus - strada Cișmelei - strada Dispensarului - bulevardul Aurel Vlaicu, precum și Punctele Termice nr. 140 și 142, consumatorii de pe bulevardul Aurel Vlaicu, porțiunea cuprinsă de bulevardele Alexandru  Lăpușneanu și Tomis, inclusiv străzile adiacente: Diamantului, Smaraldului, Opalului și Perlei, consumatorii de pe aleea Universității și străzile învecinate: Jadului, Granatului, Aviator Șerbănescu, cei din blocurile de pe bulevardul Tomis și aleea Hortensiei, alimentate din Punctul Termic nr. 45, precum și cei din Satul de Vacanță, Complexul Dobrogea, stațiunea Mamaia, Mamaia Nord, Mamaia Sat, cartierul Depozit 10, zona Tabăra de Copii Năvodari, Unitatea Militară - Bateria de Coastă, Ecluza Năvodari și Stația de Pompare Midia.


De asemenea, vor avea apă cu presiuni reduse consumatorii din cartierele Faleză Nord și Tomis III. 
"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează reprezentanții RAJA. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.233 secunde