Atenție, se oprește apa în localităţile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu!

231
Atenție, se oprește apa în localităţile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu! - aparece-1696314599.jpg
În vederea executării lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă, se va întrerupe furnizarea apei potabile de joi - 05 octombrie 2023, ora 22.00, până vineri - 06 octombrie 2023, ora 06.00.


Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu cu Baza Militară și Aeroportul Internațional, precum și agenții economici din zonă.


Investiția face parte din Contractul de Lucrări 31 – „Stație tratare apă, rezervoare, gospodării de apă Năvodari, reabilitare stație de pompare Ovidiu” în valoare de aproximativ 41 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).


"Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor...", anunţă reprezentanţii RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5161 secunde