ATENȚIE, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța! Iată ce locuitori vor fi afectați

588
ATENȚIE, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța! Iată ce locuitori vor fi afectați - robinetfaraapa61663675609-1690956992.jpeg

Articole de la același autor

Rețeaua de distribuție a apei potabile din zona centrală a municipiului Constanța se află în plin proces de modernizare și sectorizare. Pentru executarea acestor lucrări RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, în această noapte, 02 spre 03 august, ora 23.00, până mâine – 03 august 2023, ora 13.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din partea centrală, perimetrul delimitat de străzile: Călărași – I.Gh. Duca – Avram Iancu – bd. Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bd. Tomis – Călărași, și punctele termice aferente.

În același timp, se va furniza apă cu presiune scăzută în următoarele zone:

  • Peninsulă – Piața Ovidiu;
  • Mircea cel Bătrân (tronsonul cuprins de str. Decebal și Piața Ovidiu);
·         perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari - Artileriei - Mihai Viteazu - Topraisar - I. Gh. Duca - Castanilor - Ion Lahovari.

Investiția face parte din Contractele de lucrări CL1, CL2 și CL3: ”Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța”, în valoare totală de aproximativ 85 de milioane lei.

Tot în această noapte, pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, din zona Tomis Nord, RAJA Sa este nevoită să întrerupă furnizarea apei  începând cu ora 22.00, până joi – 03 august 2023, ora 08.00.

          Vor fi afectaţi de lipsa apei următorii consumatori:

·        Perimetrul delimitat de străzile: Suceava (imobilele cu numere impare) – Al. Lotus – Cișmelei – Cpt. Dobrilă Eugeniu – Suceava;

·        Bd. Tomis, între str. Soveja și Suceava;

·        Punctele termice 121, 138 și 139.

Lucrările de intervenție constau în înlocuirea unui tronson din magistrala DN 400 de pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, precum și montarea a două vane pentru sectorizarea sistemului centralizat de distribuție apă din Municipiul Constanța.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6758 secunde