Atenție! Se oprește apa în municipiul Constanța și patru localități din județ

823
Atenție! Se oprește apa în municipiul Constanța și patru localități din județ - x-lucrari-1679061957.jpg

Articole de la același autor

RAJA SA anunță că în perioada 28 martie, începând cu ora 22.00, până pe 30 martie, ora 15.00, la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța se vor executa lucrări de înlocuire a unor vane de legătură și de realizare a unui by-pass. Tot în acest interval, echipele RAJA vor acționa la nivelul rețelelor de distribuție din municipiul Constanța, în alte șapte puncte de lucru, unde se vor monta vane de legătură, cu diametre cuprinse între 150 și 1.000 mm, debimetre pentru măsurarea și reglarea presiunii, precum și cuplarea unei noi conducte la sistemul centralizat.

Menționăm că aceste investiții sunt necesare pentru sectorizarea sistemului de alimentare cu apă, dar și pentru regularizarea presiunii în vederea evitării producerii unor avarii. Pe timpul desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone: cartierul Palas și Zona industrială Oierie Palas; cartierele Brătianu și Medeea; Zona industrială; cartierele CET, Viile Noi și Sere; cartierele Km 4, Km 4-5, Km 5 și Veterani; zonele industriale CET, Caraiman și Oil Terminal; Zona comercială Constanța Sud (Auchan, Metro, Brico Depot, Avia Motors); cartierul Faleză Sud; cartierele Far, Abator, Gară, Icil, Balada, Casa de Cultură, Inel I, Inel II, Coiciu și Compozitori; zonele Baba Novac și Halta Traian; Zona Comercială Vest.

Acestora li se adaugă localitățile Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord. Potrivit reprezentanților instituției, pe lângă complexitatea lucrărilor, intervalul de sistare a alimentării cu apă este determinat și de lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului de apă. Astfel, timpul necesar pentru golirea și umplerea rețelei de distribuție din zona afectată poate varia de la șase până la nouă ore. Prin urmare, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7215 secunde