Mai multe străzi din Năvodari, reabilitate de administraţia locală

458
Mai multe străzi din Năvodari, reabilitate de administraţia locală - navodari-strazii-1679061841.jpg
Administraţia locală din Năvodari va reabilita mai multe străzi din oraş, acţiune care face parte dintr-un proiect dezvoltat cu ajutorul fondurilor europene.

Primarul Florin Chelaru a anunţat că lucrările vor începe de luni şi astfel mai multe străzi vor suferi reparaţii şi vor fi modernizate.

„Luni, începem lucrările în cadrul proiectului de mobilitate, cu fonduri europene. Vom începe cu strada Plopilor. Vor urma Răndunelelor, Albinelor, Constanței, Nuferilor, Recoltei și Corbului. Strada Plopilor o vom lărgi la patru benzi, vom amenaja trotuare, piste de bicicliști și spații verzi. Lucrările vor începe concomitent cu două echipe de la calea ferată în ambele direcții pentru a nu îngreuna accesul spre școală și grădiniță.

Lucrările sunt executate în cadrul unui proiect european în valoare de 19 milioane lei. Rugăm locuitorii din zonă care dețin materiale sau bunuri pe domeniul public să și le recupereze pentru a nu exista discuții ulterioare.

De asemenea, conducătorii auto să evite să-și parcheze mașinile în zonă, să manifeste atenție în trafic și înțelegere privind disconfortul creat”, a transmis Florin Chelaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4738 secunde