Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Cernavodă!

212
Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Cernavodă! - 39161571277306126203191365158766-1665400051.jpg
Pentru executarea lucrărilor de racordare a noii conducte de pe strada Cuza Vodă la sistemul centralizat de alimentare cu apă de pe strada Călărași din orașul Cernavodă, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile miercuri – 12 octombrie 2022.


Investiția face parte din Contractul de lucrări - CL24 - Rețele apă Cernavodă, Faclia și Tortoman. Aducțiuni Faclia, Cernavodă Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă, în valoare de aproximativ 56 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).


Astfel, în intervalul orar 08.00 – 14.00 vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Unirii, Răsăritului, Cuza Vodă și Călărași, precum și cei pe de străzile adiacente acestora.


"Le cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului împreună cu formațiile de lucru ale RAJA vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.


Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor.", transmit reprezentanţii RAJA. 
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4013 secunde